Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5375 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
disko napisał:
18 września w sobote Polska dyskoteka w centrum Oslo w nowym klubie "Ophelia” adres: Holbergsgate 19, 0166 Oslo na przeciw SAS Skandinavia BLU hotel.

Zdjecia z dyskoteki znajdziecie na www.polskadyskoteka.com

Sorr disco, nie mam wersji po rusku...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
I znowu mnie nie bedzie na spotkaniu

podobnie jak gama- w listopadzie to ja mam termin porodu ale na zas zycze Wam przedniej zabawy i pamietaniu o nas przy wznoszeniu toastu-gardla wasze zdrowie nasze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
magdalena_d84 to specjalnie listopad, bo oni się sprzysięgli przeciwko kobietom w ciąży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
możecie urodzić przecież na spotkaniu .....beby dostanie status honorowego vipa ( będzie np pisać ogłoszenia za darmo i dostawać prezenty z dochodu ) a Ulv zostanie ojcem chrzestnym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oooooo wtedy bym nie musiala jechac do Pl dziecka chrzcic tylko co na to nasz Kochany Ulv-ponoc dziecku sie nie odmawia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gama28 napisał:
magdalena_d84 to specjalnie listopad, bo oni się sprzysięgli przeciwko kobietom w ciąży

tak gama to jest jednym slowem zmowa !!

chyba boja sie ze za duzo skonsumujemy na spotkaniu i im malo co zostanie
musze jakos to przebolec...ehhh bedzie ciezko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No właśnie, za dużo zjedzą, jeszcze porody trzeba będzie odbierać, nie napiją się i jako trzeźwe psuć będą atmosferę, a w moim przypadku jest jeszcze zagrożenie zaklinowaniem się w drzwiach wejściowych i beret, po zabawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
oooooo wtedy bym nie musiala jechac do Pl dziecka chrzcic tylko co na to nasz Kochany Ulv-ponoc dziecku sie nie odmawia

nooo... nie wiem czy to taki dobry pomysl bylby, wiesz jak jest... glodny wilk zly wilk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To cie nakarmimy ciastem marchewkowym, zrobie specjanie dla ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Żeby jakiś pierwszy konkret się pojawił to proszę sobie na 13-ego listopada czas wolny rezerwować.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok